Slider Image

HOME OF THE FUTURE

 • Acn Midea operon në Kosovë që nga viti 2018. Acn ofron sistemet më të mëdha të ngrohjes, ventilimit dhe kondicionerëve. Ne besojmë në krijimin e vlerave duke ju përgjigjur kërkesave të tregut, kostove të arsyeshme dhe realizimin e kënaqshëm të projekteve.
  Visit Website

 • ACN posedon markën Uponor e cila ofron produkte fleksebile hidraulike, të qëndrueshëm PEX. PEX është një zgjedhje superiore për ngrohje dhe ftohje rrezatuese si në aplikacionin komercial ashtu edhe për shtepi apo banesa.
  Visit Website

 • Acn posedon markën e njohur V-TAC Innovaive LED lighting dhe ofron më shumë se 1000 lloje të produkteve duke filluar nga poçat më të vegjël e deri më të mëdha, të cilat kursejnë deri në 80% të energjisë.
  Visit Website

 • Gama e produkteve Trio është e gjerë dhe e larmishme. Koleksionet e ndryshme ndryshojnë shumë në pamje. Pra, të gjithë do të gjejnë një llambë për shijen e tij ose saj. Disa duken me shkëlqim dhe futuristic, ndërsa të tjerët të panumërta në asortiment janë klasike të përjetshme.
  Visit Website


 • Visit Website

 • Gama e produkteve Trio është e gjerë dhe e larmishme. Koleksionet e ndryshme ndryshojnë shumë në pamje. Pra, të gjithë do të gjejnë një llambë për shijen e tij ose saj. Disa duken me shkëlqim dhe futuristic, ndërsa të tjerët të panumërta në asortiment janë klasike të përjetshme.
  Visit Website


 • Visit Website


 • Visit Website