Al Petrol

  • Distributori dhe instaluesi:

    ACN

  • Vendi:

    Veternik

PRODUKTET E PËRDORURA NË INSTALIM

VRF V5 X Series / Ngrohje dhe Ftohje
Ventilimi Rekupatro DX
Ngrohja në dysheme Midea M-Thermal