Slider Image

HOME OF THE FUTURE

 • Acn Midea operon në Kosovë që nga viti 2018. Acn ofron sistemet më të mëdha të ngrohjes, ventilimit dhe kondicionerëve. Ne besojmë në krijimin e vlerave duke ju përgjigjur kërkesave të tregut, kostove të arsyeshme dhe realizimin e kënaqshëm të projekteve.
  Visit Website

 • ACN posedon markën Uponor e cila ofron produkte fleksebile hidraulike, të qëndrueshëm PEX. PEX është një zgjedhje superiore për ngrohje dhe ftohje rrezatuese si në aplikacionin komercial ashtu edhe për shtepi apo banesa.
  Visit Website

 • Acn posedon markën e njohur V-TAC Innovaive LED lighting dhe ofron më shumë se 1000 lloje të produkteve duke filluar nga poçat më të vegjël e deri më të mëdha, të cilat kursejnë deri në 80% të energjisë.
  Visit Website

 • Gama e produkteve Trio është e gjerë dhe e larmishme. Koleksionet e ndryshme ndryshojnë shumë në pamje. Pra, të gjithë do të gjejnë një llambë për shijen e tij ose saj. Disa duken me shkëlqim dhe futuristic, ndërsa të tjerët të panumërta në asortiment janë klasike të përjetshme.
  Visit Website

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
  Visit Website

 • Gama e produkteve Trio është e gjerë dhe e larmishme. Koleksionet e ndryshme ndryshojnë shumë në pamje. Pra, të gjithë do të gjejnë një llambë për shijen e tij ose saj. Disa duken me shkëlqim dhe futuristic, ndërsa të tjerët të panumërta në asortiment janë klasike të përjetshme.
  Visit Website

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
  Visit Website

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
  Visit Website

More projects