JYSK

  • Distributori dhe Instaluesi

    Acn

  • Vendi

    Fushë Kosovë, Albi Mall, Gjilan, Pejë, Prizren, Mitrovicë, Gjakovë

PRODUKTET E PËRDORURA NË INSTALIM

150W Led Floodlight Sliw White Body SMD 4500K
18W T8 Led Plastic Tube / Non Rotable - 120cm G13 Hihg Lumen