Stadiumi Fadil Vokrri

  • Distributori dhe instaluesi:

    ACN

  • Vendi:

    Stadiumi i Prishtinës

Produktet e perdorura ne instalim:

Chillers Modular / Ngrohje dhe Ftohje
Fan Coil Kasetor dhe të dyshemesë