Ujësjellësi Regjional

  • Ndricimi:

    V-Tac led lighting

  • Distributori dhe instaluesi:

    ACN

  • Vendi:

    Ne hyrje te pejes

Produktet e perdorura ne instalim:

120 W SMD Street Lamp A++ 120LM/W 6000KM