Alba Qeramika

  • Distributori dhe Instaluesi

    ACN

  • Vendi

    Pejë

PRODUKTET E PËRDORURA NË INSTALIM

150W Led Floodlight Sliw White Body SMD 4500K
Neon Flex Series 6000K
18W 120 LED Strip Light 6000K High Lumen Ip20